by

Aktiviteter på videnskabsmuseer i Århus

Hvis turen går til Danmark i den kommende sommerperiode, er det oplagt at besøge Danmarks næststørste by Århus – også kaldet Smilets By. Her finder I nemlig alt hvad hjertet kan begære af kulturelle og historiske seværdigheder. Og I vil med sikkerhed få mange gode og mindeværdige oplevelser ud af et besøg i Århus.

Hvor finder jeg de mest spændende og lærerige aktiviteter i Århus?

Århus er faktisk en temmelig taknemmelig by når det handler om at skabe interessante oplevelser for hele familien. Det er nemt at underholde store såvel som små på en interessant og inspirerende måde i Århus, som kan byde på mange vel tilrettelagte udstillinger på byens talrige museer.

Det er selvfølgelig oplagt at tage familien med på besøg i Den Gamle By i Århus hvor I finder særdeles vel bevarede bygninger og der igennem får et unikt indblik i hvorledes livet var i byerne for 100 – 200 år siden og frem til i dag. Er I til moderne samtids kunst er AROS Kunstmuseet i Århus et spændende valg. Og til de videnskabeligt interesserede er den Science Museerne under Århus Universitet – tre spændende museer med hvert sit fokus på naturvidenskabelige temaer.

Hvad kan jeg se på Science Museerne?

Oven for stillede spørgsmål brude rettelig hedde ”Hvad kan jeg opleve på Science Museerne”. Science Museerne i Århus er nemlig ikke kedelige museer hvor man blot går rundt og studerer genstande. Hos Science Museerne er hovedvægten lagt på den inspirerende og vedkommende formidling – og derfor kan du og din familie forvente en oplevelse langt ud over det sædvanlige når i besøger Århus Botaniske Have og Væksthusene, Steno Museet eller Ole Rømer Observatoriet i Århus.

Du kan med fordel planlægge dit besøg og købe billetter på forhånd. Klik ind forbi Science Museernes hjemmeside på sciencemuseerne.dk og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *