Få den bedste service til din Opel

09 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du Opel ejer, og leder du efter et godt autoværksted? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilket autoværksted skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge det værksted som skal servicere dig og din bil de næste mange år er det en god idé at vælge et autoriseret Opel værkssted. På den måde er du sikret den mest kvalificerede betjening, da service og reparation udføres af et personale som ved alt hvad der er værd at vide om Opel biler.

opel

Hvor finder jeg det bedste Opel værksted i Brøndby?

Hvis du er bosiddende sydvest for hovedstaden, nærmere betegnet i Brøndby eller omegn, kan du altid svinge forbi Bilhuset Frederiksen A/S hvis du har brug for hjælp til reparation eller servicering af din Opel. Bilhuset Frederiksen A/S er autoriseret Opel værksted og kan hjælpe med alt fra udbedring af stenslag og Bilka buler til udskiftning af autoglas og øvrige reservedele samt fulde service eftersyn.

Når du lader Bilhuset Frederiksen A/S forestå alt hvad der handler om reparation og service kan du være helt sikker på at din Opel er i de bedste og mest professionelle hænder. I forbindelse med udskiftning af dele anvendes udelukkende dele i original kvalitet. De dygtige service teknikere og automekanikere hos Bilhuset Frederiksen A/S ved lige præcis hvordan samtlige Opel modeller skal håndteres, og vil udføre alle procedurer efter bogen.

Du kan være helt sikker på at Bilhuset Frederiksen A/S vil gøre sit ypperste for at holde din Opel i fin og køreklar stand. Og med en service aftale hos Bilhuset Frederiksen A/S kan du opnå gode fordele i form af klækkelige rabatter på diverse produkter og ydelser.

Du kan altid kontakte Bilhuset Frederiksen A/S med henblik på en uforpligtende snak om din Opels behov for service eller reparation via autoværkstedets hjemmeside bh-f.dk.

Flere Nyheder