Få den hjælp du behøver på et misbrugscenter

10 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du gået hen og blevet afhængig af en substans som for eksempel lægeordineret medicin, alkohol eller lignende? Så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp så du kan komme i afvænning – for eksempel på et misbrugscenter.

Hvor kan jeg finde et godt misbrugscenter?

Hvis du leder efter et center til behandling af misbrug, og du ønsker et effektiv resultat af din afvænning, bør du gå efter et misbrugscenter som tilbyder misbrugsbehandling med indlogering.

Når du tager ophold på et misbrugscenter kommer du nemlig væk fra din dagligdag med alle de dårlige handlemønstre og fristelser. Du vil på et misbrugscenter ikke have adgang til euforiserende eller vanedannende stoffer, hvilket nedbringer risikoen for et tilbagefald markant.

Til gengæld vil du hver eneste dag kunne deltage i terapi, på egen hånd såvel som i grupper. Og du vil til hver en tid have mulighed for at snakke med en af de til centeret hørende misbrugskonsulenter, som vil kunne hjælpe dig igennem den svære tid.

Misbrugscenter

Hvordan foregår afvænning på et misbrugscenter?

Når du lader dig indlægge til et behandlings forløb på et misbrugscenter vil du altid blive udredt med henblik på klarlægning af dit misbrug. Hvis du igennem måneder eller år har udviklet et svært misbrug af eksempelvis alkohol eller receptpligtig medicin så som opioider eller benzodiazepiner, vil din behandling indledes med afgiftning eller afrusning.

Ved denne proces renses de giftige stoffer, som giver anledning til dit afhængigheds betingede misbrug, ud af din krop. Derved får du gjort effektivt kål på den fysiske afhængighed. Og så kan der blive taget fat på den mentale del af misbruget.

Få hjælp til afvænning hos Behandlingscenter Stien

Blandt de mere velrenommerede misbrugscentre i Danmark finder du Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien tilbyder et behandlings forløb af cirka fem ugers varighed – klik ind og læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder