Få dit trægulv til at tage sig bedst ud med en professionel gulvafslibning i Vejle

03 april 2019 Astrid Pedersen
Få dit trægulv til at tage sig bedst ud med en professionel gulvafslibning i Vejle

Når et hus eller en lejlighed tages i øjesyn af en ejendomsmægler med henblik på et salg, er der mange elementer i boligen, som bør fremhæves i forbindelse med værdisættelse. Det kan for eksempel være aktiver så som altan, en flot udsigt, en god og hensigtsmæssig beliggenhed – og så boligens inventar.

For mange boliger af ældre dato gælder det, at jo flere features, som er bevaret i deres originale stand, des højere værdi. Dette gælder især sådan noget som gulvet. Er en bolig i besiddelse af et intakt trægulv, som måske endda er originalt – hvilket vil sige, at det stammer tilbage fra dengang bygningen blev til – vil huset elller lejligheden automatisk være mere værd, end hvis trægulvet var skiftet ud med eksempelvis klik parket, linoleum, eller beton.

Pas godt på dit flotte trægulv – det betaler sig

Dette er værd at have in mente, hvis man går i salgstanker. Står du således for at skulle sælge dit hus eller din lejligheden inden for nærmeste fremtid, bør du sætte dit trægulv under lup. Hvis træværket er sundt, og gulvet fremstår intakt og uden graverende skader, kan du betragte dig selv som heldig. Du bør dog også overveje, om dit trægulv præsenterer sig fra sin bedste og mest indtagende side.

Er det mærket af tidens tand i form af pletter og skjolder, småskrammer og overfladiske ridser, misfarvninger fra solfalming samt nedtrådt skidt og støv eller måske splinter og ujævnheder, kan det være en rigtig god idé at investere i en professionel gulvafslibning forud for fremvisning af boligen for interesserede købere. På den måde sikrer du, at disse ikke får det forkerte indtryk, men tvært imod ser dit trægulv som et aktiv.

Du kan med fordel lave en aftale om et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning hos din lokale gulvmand på gkservice.dk