by

Find de bedste produkter til daglig hudpleje online

De fleste sætter pris på en ren og strålende teint. Når din ansigtshud er pæn og ensartet uden urenheder og tørre eller fedtede pletter udstråler du ungdom og vitalitet. For at holde huden pæn og ren skal du pleje den på behørig vis, med produkter som passer til din hudtype.

Hvordan opretholder jeg en god hudpleje rutine?

Hvis du ønsker sund og frisk hud, bør du sørge for at rense, pleje og fugte den hver dag. Om morgenen kan du med fordel rense huden ved hjælpe af en god rense creme, efterfulgt af en astringerende toner eller en skin tonic. Herefter bør du påføre en plejende og fugt givende ansigts olie eller serum, som plejer hunde og gør den smidig. Du bør anvende en dagcreme med uv filter, som beskytter imod solens stråler. Her kan du med fordel anvende en såkaldt BB creme, som er forsynet med farvet pigment, og således kan give dig en mere ensartet teint.

Om aftenen bør du gentage dit rense ritual. Et par gange om ugen kan du med fordel bruge en eksfolierende rense creme, således at du på effektiv vis fjerner de døde og afstødte hudceller. På den måde vil din hud bedre kunne optage de nærende og fugt givende stoffer i din plejende nat creme.

I løbet af weekenden kan du supplere din hudpleje rutine med en plejende, forfriskende eller rensende ansigtsmaske, som kan gennemfugte din hud eller fjerne diverse urenheder. Og med jævne mellemrum kan du med stor fordel lade en dygtig kosmetiker eller kosmetolog give dig en grundig ansigtsbehandling med dybderens og ansigts massage.

Hvor finder jeg produkter til daglig hudpleje?

Hvis du leder efter gode basis produkter til hudpleje kan du med fordel kigge hos Sephora. Du finder et stort udvalg af hudpleje produkter fra kendte brands i den online shop på sephora.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *