Gør det lettest for dig selv at rejse omkring med et trommesæt

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det meste af tiden har man nok sit trommesæt derhjemme eller i et øvelokale, hvor man bruger trommerne, om man er ved at øve sig, jammer eller skriver musik sammen med andre.

Men nogle gange skal man måske have dem fra hjemmet og ud til øvelokalet, eller man skal have trommerne fra øvelokalet og ud at optræde i et spillested.

Man kan ikke altid regne med, at der er et trommesæt på spillestedet, som man kan benytte, eller også er man bare mere komfortabelt med at bruge sit eget sæt, eller man har i hvert fald nogle essentielle dele, som man vil have med at supplere spillestedets trommer med.

Så ved man også i bandet, at man er den, der har mest grej, der skal slæbes på, så hvordan gør man lige det lettest, så man mindst muligt gør skade på de lækre trommer, man har fået fra drumlimousine, og ens egen krop?

Bær på trommesættet på en fornuftig måde

Hvis trommerne ikke allerede er skilt fra hinanden i kravlegården, hvor man spiller med dem, så skal det gøres.

Dernæst bør man have nogle kufferter og tasker til de enkelte dele, så de er bedst muligt beskyttet, når man transporterer dem.

Også selvom der måske ikke er så langt til, hvor man skal hen med trommerne, så er det lettest at gøre i bil, så man også slipper for at fragte trommerne over flere omgange, om man så er flere eller alene om at transportere det.

Hvis der så er en sækkevogn, en rampe eller en elevator til rådighed det sted, hvor man skal bruge trommerne, så er det bare med at benytte den slags, så man skåner kroppen bedst muligt.

Når du først begynder at bruge denne fremgangsmetode, så vil du opdage, at det gør det langt lettere og nemmere at få trommesættet frem og tilbage på.

Flere Nyheder