Gør det selv guide til efterbehandling af slebet gulv

19 februar 2019 Christina Løvfall Hansen
Gør det selv guide til efterbehandling af slebet gulv

Når du er færdig med at slibe gulvene, så skal de igen støvsuges og dette skal gøres ekstra grundigt så du får alt med op. Når gulvene skal lakeres, gør du dig klogt i at anskaffe de rigtige værktøjer. Er det et stort areal, der skal lakeres så anskaf en rulle og en malerstang, med den kan du stå op og udfører arbejdet.

Et mindre areal kan sagtens klares med en ganske almindelig pensel. Du vil helt sikkert kunne få endnu flere tips og råd der hvor du lejer din maskine.

 

Hvorfor overhovedet slibe gulvene?

Der kan være rigtig mange gode grunde til at slibe ens gulve i hjemmet. Først og fremmest ser det rigtig godt ud når nogle gamle massive gulve bliver fikset op. Men det forlænger også gulvet levetid.

Så hvis du er en af dem som har et gammelt gulv som trænger til lidt kærlighed, så hop ind på  nettet og indhent tilbud på gulvafslibning. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular med dine kontaktoplysninger og hvad du ønsker udført. Herefter vil du begynder at modtage tilbud fra fagfolk nær dig.

Det er både gratis og ganske uforpligtende at modtage disse tilbud. I gamle dage var det sådan at man slog op i en telefonbog og tog det første og bedste firma man fandt, i dag er der altså meget mere gennemsigtighed når man kan indhente tilbud fra flere parter og dermed se hvem der er billigst.

Det er rigtig mange penge der kan spares ved at gøre det på denne måde. så hop ind og modtag dine tilbud og priser i dag, hvis du føler at det hele er lidt for stor en mundfuld til at gøre det selv.

 

Virker det for uoverskueligt? Så kan du jo altid overveje at bestille en professionel gulvsliber.