by

Hvor stiller du din pokal henne?

Så har du fået en pokal for at være den bedste i et stævne, eller du var blandt de bedste, så du alligevel fik en pokal med hjem.

Måske var du blevet udråbt som den bedste medarbejder på din arbejdsplads, så du fik den her pokal med hjem med navn, måned og årstal på.

Det kunne også tænkes at være en vandrepokal, hvor du eller dit hold er det bedste i øjeblikket, hvor I så forsøger at tilbageerobre den igen, ellers må I overdrage den til dem, der er bedre end jer.

Hvis der er tale om sådan en vandrepokal, så skal man jo helst ikke stille den for langt væk, så man kan finde den frem hurtigt, men hvis det er en pokal, som man selv har fået overdragt og selv bestemmer, hvad man vil gøre med, så er der jo mange muligheder her.

Det kan tænkes, man nyder anerkendelsen og ligefrem samler på dem for at se ens udvikling på det område eller i det fag, som man udmærker sig i, så man stiller dem frem til frit skue sammen med alle de andre.

Måske var det mere en engangsforestilling, så det er en del af ens samling af ting, hvor denne pokal udgør en del af mange minder.

Dog kan det også tænkes, man er den mere ydmyge type, der egentlig ikke ville have en pokal eller anerkendelse, men man ville heller ikke udvise dårlig stil ved at afvise den – så man tager den med hjem, men gemmer den langt væk.

Så tager ens bedre halvdel den måske frem, fordi vedkommende er stolt af en, eller man stiller den frem sammen med familiens andre trofæer.

Står du selv i den situation, at du gerne vil have lavet en pokal eller indkøbt nogle til et stævne, så kan du få dem fra Pokalbutikken.