Individuel terapi på Østerbro hos dygtig psykolog

31 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Går du og brænder inde med en masse problemer, og kommer det hurtigt til at sluge din energi i hverdagen? Så bør du overveje at søge hjælp hos en psykolog.

Hvad laver en psykolog?

Mange mennesker tror fejlagtigt at en psykolog bare giver en sludder for en sladder, og mest af alt er interesseret i at høre om dine drømme eller dit forhold til din mor. Hvor der kan være en vis relevans i disse elementer – og her af måske mest det sidste – er dette langt fra alt hvad en psykolog foretager sig.

I mødet med en psykolog vil du blive udfordret på dine forestillinger og overbevisninger, om dig selv såvel som din omverden. Din psykolog vil gennem samtale og dialog hjælpe dig til at få sat ord på de ting der kan synes svære.

individuel terapi østerbro

Du får hos en psykolog mulighed for at snakke om alle de vanskelige emner, som du måske ikke har lyst til at diskutere med venner eller familie. Du kan være 100% sikker på at de ting, du vender med din psykolog, ikke forlader konsultationen. Din psykolog er nemlig underlagt pf tavshedspligt hvilket betyder at intet af det I taler om kan komme andre for øre.

Samtidig er du hos en autoriseret psykolog garanteret en respektfuld behandling og et lyttende øre. Din psykolog vil aldrig forsøge at nedgøre eller forklejne dine problemstillinger på samme måde som et familiemedlem eller en af dine venner måske kunne finde på.

Psykologen ved godt at hvis der er noget der fylder i din bevidsthed vil det altid have den største relevans. Og derfor kan du faktisk snakke med din psykolog om alt.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Østerbro?

Tæt på Søerne finder du autoriseret psykolog Renate Sommerstad som tilbyder individuel terapi såvel som parterapi. Læs mere om Renate Sommerstad på renatesommerstad.dk.

Flere Nyheder