Lær at ride rigtigt på din lokale rideskole

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om at genopdage din barndoms passion for ridning og heste eller ponyer? Så er det bare om at komme i gang. Selv om det måske er mange år siden du sidst har siddet på en hest er der intet til hinder for at begynde til ridning på ny.

Rideundervisning er nemlig ikke kun for børn og teenagere. Mange voksne mænd og kvinder tager ridetimer i lokale rideklubber og dyrker deres interesse på samme plan. Man behøver nemlig ikke nødvendigvis at ride på elite niveau blot fordi man er kommet ud over sin første ungdom. Og med den rette instruktør kan man altid blive dygtigere til at ride.

Hvorfor tage ridetimer?

Hvis du har redet meget i din barndom eller ungdom synes du måske det virker fjollet at skulle modtage rideundervisning. Du har måske overvejet blot at købe din egen hest og så starte fra en ende af.

image

Men her skal du huske på at meget har ændret sig på de år der er gået siden du sidst red. Du er sandsynligvis blevet mere stiv i kroppen og har muligvis også taget nogle kilo på.

Det betyder at dit sæde ikke er helt som det plejede at være. Og så risikerer du at komme til at ride din nye hest skævt eller forkert hvis du kaster dig ud i din nyfundne fritids interesse uden hjælp fra en kyndig instruktør.

Hvor kan jeg få professionel rideundervisning i Haderslev?

Er du bosiddende i Haderslev eller nærmeste omegn kan du altid kontakte Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen har til huse på det velrenommerede Ridecenter Møllen, som byder på mange spændende faciliteter, og hvor du samtidig kan opstalde din hest under fine forhold.

Du kan læse meget mere om rideundervisning hos Ridecenter Møllen, og kontakte Rideklubben Møllen direkte via klubbens hjemmeside på http://www.rideklubben-moellen.dk/.

Flere Nyheder