Skal du have hjælp til skovarbejde?

19 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Skovarbejdere hjælper med at vedligeholde skove, parker og andre grønne områder. De kan rydde buskadset, plante nye træer og småplanter eller føre tilsyn med det arbejde, der udføres af andre i deres hold. Skovarbejdere kan også være involveret i opmåling og kortlægning af skovområder.

Nogle skovarbejdere er ansat i skovbrugsindustrien. Læs mere i indlægget om, hvordan du kan få hjælp fra skovarbejdere.

 

træfældning

 

Hvis du skal have fjernet dine gamle buske eller træstykker

Hvis du skal have fjernet gamle buske eller træstykker fra din have, så kan du hyre en skovfoged eller skovarbejdere. Hvis du ikke selv har en trailer eller en anden lastvogn til at transportere dine grene og busker med, så kan du overveje skovarbejdere.

Skovfogeder kan også hjælpe med at tynde ud i træerne for at få mere sollys ind eller fjerne døde træer. De kan også hjælpe med vedligeholdelse af vandrestier og andre rekreative områder i skovene.

 

Hvis du skal have fældet nogle træer

Hvis du har nogle træer, der skal fældes, kan du hyre en skovarbejder. I nogle tilfælde skal du måske have en tilladelse fra byen eller amtet for at få træet fjernet.

Tjek din lokale lovgivning, før du hyrer nogen til at fjerne et træ på din ejendom. Det kan være svært at fælde et træ, uden det ikke kommer til at lave skade. Hvis du er bekymret omkring hvorvidt dine evner til træfældning rækker, så kontakt skovarbejdere i dag til at hjælpe dig.

 

Hvis du ønsker at plante nye træer eller buske

Skovarbejdere kan hjælpe dig med at plante nye træer og buske. De graver hullet, placerer træet eller busken i hullet og fylder det med jord. Skovarbejdere pakker også jorden omkring den nye plante ned for at sikre dens stabilitet. Hvis du skal plante et stort antal træer eller buske, kan skovarbejdere hjælpe dig med at få det gjort hurtigt og effektivt.

Flere Nyheder